PROMO

COUNTDOWN!!!

Hemaviton Jreng Malaysia Kiosk Energy Drink Will Open in Ipoh ..Stay tune!!

Hemaviton Malaysia Quotations

Comes and join an Agent Hemaviton Jreng Malaysia and get this Price RM .

Harry Expert Hemaviton Malaysia

The 1st Energy Kiosk Pioneer In Malaysia (AS0336927-D) .

Drink for Energy Plus

These product contains Ginseng, Vitamin 8 and Taurine.

Harry Expert Hemaviton Malaysia Territory

The 1st Energy Kiosk Pioneer In Malaysia.

Monday, February 3, 2014

10 STEPS TO STARTING BIZ WITH US !!


















1.        Order Jenis  & Jumlah Produk Minuman Energy Drinks – STOKIST/AGENT
2.       Memberi Maklum Harga Barangan – HARRYEXPERT MARKETING
3.       Bersetuju Dengan Harga/Perkhidmatan Ditawarkan – STOKIST/AGENT
4.       Memberikan No Akaun Maybank HARRYEXPERT MARKETING – HARRYEXPERT MARKETING
5.       Bank In Duit Seperti Nilai Barangan Yang Di Minta (Termasuk Pos) – STOKIST/AGENT
6.       Semak Kemasukan Duit Di Dalam Akaun – Terima ( Akan Meminta Alamat Tempat Pos)
7.       Barangan Di Bungkus Mengikut Prosedur – HARRYEXPERT MARKETING
8.       Nama , Alamat Dan No Tel Di Sertakan - HARRYEXPERT MARKETING
9.       Selesai Urusan Pos, Akan Di Berikan ID Track No - HARRYEXPERT MARKETING

10.   Barangan Energy Drinks Sampai Ke Tpt Anda..Sabar Menanti - STOKIST/AGENT

Wednesday, August 21, 2013

Be careful in online business!!


























As a buyer’s u must have knowledge about product and company you negotiate.
Hemaviton Malaysia, under Harry Expert Marketing had joins online business since 4 years ago and we really care about customer and their trustworthy.
We also sympathy and worry about this problem may infect others online seller like us.
This is the list name (probably in Malaysia) the online shop and name of their product who cheat and liars their honourable customer

1 ) Az Iman
Report by many people, payment made but nothing have been deliver. Gambar ambil dari google

2) Assyaima Collection
Report by Siti Suhaila , order barang lain tapi dapat barang lain. Bila sms tak reply

3) Kartisha Little Bizhub
Report by Zetty Ezhard , beli perfume last year, kata authentic tapi rupanya fake. Bau macam sabun, bila email balik tak reply. No telefon tak provided

4) Jason / Ah keong / YU KAM LEAN
Report by many people , jual gadget. Sell BB for rm500 end up semua customer dia tak dapat apa2. Memang ramai dah kena. More than RM10k ++ Please beware

5) Imaya Gadget @ Anisah Derahman (kutu gadgets)
Report by Laksamana Cheng Ho , 4 bulan tak dapat barang, dia just refund RM300 and balance until now tak settle. Post kat wall dia block.

6) Wawa Najwa ZK’nas Lens
Report by Cik N Syuhada , until now tak refund duit

7) Yanti Shaterz
Report by many people, mak kutu yang makan duit haram

8 ) Babyrina
Report by Nik Norazne , ramai dah kena tipu and dia ada byk FB.


9) Coachbagz wonderland
Report by Nurliza Eirlina , jual handbag dari luar negara, dah bayar depo last year but until now barang tak sampai. Email and inbox dia bagi alasan kena tipu dengan supplier tapi sampai sekarang masih active berniaga.

10 ) Katty Eng
Report by Nurul Shahida Syabil , RM130 sampai sekarang tak refund. Barang tak sampai. Now dah block orang

11) Set Nona Roguy
Report by Siti Hajar , dia jual set bersalin. Nama kat akaun maybank Nur Shuhada Ishak. Ramai dah terkena

12) Thalia Amanie @ Juliana Sulaiman
Report by many people , main kutu yang makan duit orang. 
More details :
FULL NAME —> JULIANA SULAIMAN
NO IC —> 870207495266
NO HP —> 017656278
NO ACC —> CIMB ACC ( 1222-000-3976-201)
ALAMAT —> NO 9,PANGSAPURI SERI NIPAH,OFF TMN PINGGIRAN USJ 4760
SBG JAYA SELGR

13) KIKI GAJET @Muhammad Shaz
Report by Nora Madi Norazmadi , dah bayar deposit RM400, terus kena block. Number phone 0174643265

14 ) Buabuai Buaian cukur Jambul
Report by Love Haikal , duit dah bayar, video tak dapat, fb diblock, call and sms tak layan. Kena pada 13 nov 2011. no phone 01935335784

15) Rainbow House @ Chong Kar Ying
Report by Teia Zakariah , beli lens tak dapat lagi.

16) Koleksi Kpop Eshop @ Norfazilawati Binti Jefferi 01112026208
Report by Faten Suhana and Deana Abdullah , beli 2 baju tapi tak dapat2 lagi sampai sekarang

17) Jualan Mega @ Sarah by Mohd Jamaian
Report by Nabela Dyana , beli ypad budak 30pcs and iphone 4s mainan budak until now tak dapat lagi

18) Door to Door @ Sharifah Nuzaihan Syed Fisol
Report by Amna Nafeesa II , dia jual gadget murah. Sampai sekarang tak dapat. Total loss RM6K.

19) Lens Collections
Report by Chibbi Maruko , total RM345. tak pulangkan lagi duit sampai sekarang.

20 ) Nor Aymylia Bt Normazlin
Report by Puan Ain Juih , beli samsung galaxy tab tapi dapat tablet china. Ramai dah terkena dgn dia. Total loss RM1.6k

21) Nellisa Abd Rahman
Reported by many people , mereka jual barang2 baby , susu dan diapers, barang tak pernah sampai ramai dah tertipu

22) Bee florian @ Aizan Fong Abdullah
Reported by many people, dia ni memang dah bertahun tahun terkenal dengan menipu. Kalau cari fb dia memang dah takde so just beware dengan nama dia tu.

23) Rosidah Abdullah
Reported by many people , dia ni suka buka kedai tiru nama kedai seller lain so nanti customer akan keliru. So just beware dengan nama dia bila nak buat payment nanti. 
Maybank 163091006206 , hp 01114990713 / 01114944617

24) Butik Beg Tangan Berjenama @ Wan Syazwani maybank 158305218738
Reported by many people, fb dia pun dah hilang sekarang. Dapat duit terus senyap then deactivate fb.

25) Adayana Perfume @ Syahidan Ahmad
Reported by many people, after payment barang tak sampai. Macam2 alasan diberikan.

26) Kedai Gadget @ Faizah binti Md Rejab
Reported by many people , kutu gadget dan jual ada jual gadget tapi kalau dah bayar jgn harap barang akan sampai. 
DIA MASIH ACTIVE DI LUAR SANA PLEASE BEWARE.Ni no dia 0179895662

27) Korean Sweety Eye
Reported by many people, after payment dia akan block dari msg/wall

28) Kedai saya @ Mohd Syazamie
Reported by Aina Jessturaya, orang tu mengaku diri pekerja court mammoth penang and jual barang murah & ansuran. After masukkan duit dia akan block terus. Tracking number yang tipu dia bagi

29) Babydynas Collections & Babydynas Kutu Frenz
Reported by many people, ada few people je yang dapat refund dari dia. Yang lain semua dia kebas duit. Senyap sampai sekarang

30) Aida Isyhaidar @ Norhaida bt Jamaludin
Reported by Princess Davinci , dia ni kutu jam. Duit lesap

31) Kedai Sri Mawar @ Azizah Bt Bakar from Bachang Utama
Reported by Siti Qis Junior , peniaga emas. After dah dapat duit dia block customer.

32) Blackberry Hotshop @ Maria Ariffa Mazlan
Reported by Lynn Domo, customer mintak COD, dia setuju tapi dengan syarat bayar deposit RM500. bila yang nak jumpa, dia tak datang. Call tak jawab.

33) Tudung Abu Dhabi
Reported by 5 people, service lambat. Ada yang dapat after 2 week dah bayar itu pun after dah push and bagi warning.

34) Kasih Damia Shoppe / Kasih Damia Collections
Reported by Ros Zaiha , owner kedai ni nama Suhaila. Beri alasan macam2, barang sampai kesudah tak dapat.

35) Lim Anna
Reported by many people, boleh tengok dekat photos posted by Poisonous apple, dia print screen orang2 yang bagi wall post mintak refund money and post barang.

Thursday, June 20, 2013

GET EXTRA JUSS AND KUKU BIMA ENERGY DRINK WITH US!!!

There’s a lot of customer and buyers asked our company about EXTRA JUSS (E-JUSS/EXTRA JOSS) AND KUKU BIMA E-NERGY DRINKS

For your information, HEMAVITON MALAYSIA under HARRY EXPERT MARKETING, founder The 1st Kiosk Energy Drinks In Malaysia are pioneer in this business energy drinks.

We had involved this business energy drinks since earlier this product comes in Malaysia and we had large stock and agent. All about energy drinks product can get by us and we ensure that your will always satisfied


Contact Mr Harry 012-5391776 for inquiry and demands the price. Compare with others company, we proudly we can give the best price

Monday, June 10, 2013

Buy Hemaviton Jreng And Get Porch Bag For Free While Stocks Last!!

Hurry up!!

With every cartoon of purchase, u will get HEMAVITON PORCH BAG for FREE while stock last (terms & condition apply)






Sunday, March 17, 2013

SIMPLE BUSINESS PLAN & GETS FREEDOM MONEY





















What you need to freedom money for today and someday? Comes join us , Hemaviton Malaysia , the 1st Energy Drinks Kiosk In Malaysia (UNDER HARRY EXPERT LICENSE AND CONTROLLED, TERMS AND CONDITION APPLY)  


About this business is easy and very simple. Just open kiosk energy drinks anywhere you can make money likes shopping complex, sports arena, near bus stop, school a, temporary carnival events, near campus university or everywhere have people surround there, and you will count your profit daily, more and more.
At this kiosk, there are several energy drinks that u can serve for customer like hemaviton energy drinks, extra joss (original flavor,orange, grape, mango) and kuku bima e-nergy (original flavor, orange, grape, mango, guava)


It’s fantastic and brilliant business ideas of business if you can serve for customer  in many types of energy drinks from original flavor to fruity flavours


For now, what are u waiting for, with no MLM business, no hidden tricks, sure profit guarantees, makes good investment and establish incomes, come join US!!.


HARRY EXPERT KIOSK ENERGY DRINKS – 012-5391776 (MR HARRY)

Thursday, September 6, 2012

The Girls With Business Enthusiasm


















Most of Harry Expert Sales and Marketing part time jobs comes from girls. They rock with their world!!The ‘slumber’ educated and “skema” girls join us in business and they open booth and kiosk energy drink. They try to challenge their life for masterpiece and joins the people who live who they teach, who walk their talk.





They committed their study and business can joins together. The size of their profit is measured by their strength and desire. With their income, they can pay their bills utility, student fee and saving for their future. How about u?

Friday, June 1, 2012

GIRLS IN RED!!






















Comes to our kiosk and meet them. Harry Expert Hemaviton Malaysia salesgirls, very happy go lucky and friendly talk in business. They know everything about energy drink and focus on local branding. Sometimes they talk like Multi Level Business adviser but they all in direct selling..Brilliant isn’t?















Join Us now!! - Borang Daftar Ahli Hemaviton Malaysia

Hemaviton Jreng

Hemaviton Jreng
harry
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

video

Loading...

PROFIT SHARING AGENT

Name

Area

Phone No

HARRY

IN CHARGE ALL AREA

012-539 1776

NAI

Penang

019- 2353333

BOY

Gopeng, Perak

017-518 0582

RIDZUAN

Ipoh Perak

019-372 1861

YANTI

Batu Gajah, Perak

012- 5465976

KAK HA

Kuala Kangsar, Perak

017-510 6731

ZAHIDA IDA

Lembah Pantai, Kuala Lumpur

017-544 5684

AZREET

Gombak, Kuala Lumpur

013-2455 582

SHAH ERAWATI

Tanjung Malim, Perak

012-942 8790

NORAINI

Sg Siput (U), Perak

019-529 4609

KAMAL

NAVY Base, Lumut Perak

014 – 258 8523

MIZI

Changlun, Kedah

012-584 6049

Liyana

Perlis

012 -4999042

Mat Rasdi

Chemor, Perak

019-5272981

Mr P.R

Seri Iskandar, Perak

018-9421906

LIA

Tanjung Karang, Selangor

017-8833736

ASYRAF

Kuala Selangor

011 2329 4839

ALONG

Kulim, Kedah

013 3019602

NONI

Bandar Baharu, Kedah

013 4254931

ARRAZI

Bangi, Selangor

019 959 5907

YOU!!!

Can Be Anywhere!!

Contact us for be AGENT

Share